blog camelia
De citit

În căutarea feminității – Blog de feminitate

În căutarea feminității e fără perdea. Și ascunde în el o frumusețe aparte. Auto-intitulat Unde senzualitatea întâlnește iubirea, blogul Cameliei este ca o culegere de povești de senzualitate, de experiențe și trăiri personale, îmbinate cu idei pentru dezvoltarea sănătății, frumuseții și autenticității feminine.

frumusete-femininaÎntr-o societate în care sexualitatea este încă considerată subiect tabu, articolele Cameliei despică și analizează cu curaj subiecte precum orgasmul, preludiul, amorul oral sau libidoul. Deși nu conțin nici cea mai mică urmă de vulgaritate, se întâmplă ca unii să ridice din sprânceană, sau chiar ca Facebook să retragă unele postări mai senzuale, pe motiv de nuditate.

Nici nu e de mirare că suntem o societate de pudici, fără educație sexuală, la cât ne este de greu măcar să acceptăm când altcineva își exprimă viziunea asupra sexualității, fără să roșim, fără să întoarcem privirea sau să plecăm capul. Aveam colegi de vârsta mea care rânjeau ca niște băieței de școală primară când se hlizeau la fotografii frumoase cu nuduri de femei, de parcă ar fi deopotrivă curioși și rușinați când li se arată o pereche de sâni.

Îmi place profunzimea articolelor de pe blogul În căutarea feminității. Mă consideram o femeie cât de cât deschisă,tipuri de orgasme și mă surprinde să aflu cu fiecare articol nou cât de multe nu știu. Îmi place că subiectele sunt tratate cu delicatețe, că există întotdeauna o coeziune între sexualitate, iubire și spiritualitate. Îmi place că sexul nu este văzut ca ceva josnic, vulgar sau rușinos, ci este tratat ca o sursă de înălțare, de armonie, de iubire și fericire. Îmi mai place că de multe ori sunt oferite și resurse externe extrem de atrăgătoare, dacă mă interesează să aprofundez un subiect.

Îmi place, de asemenea, că există interacțiune. Eixstă chestionare despre orgasm, cu răspunsuri de la cititoare, există interviuri despre sexualitate cu femei cărora nu le e frică să scrie despre intimitatea lor, există o întreagă rubrică dedicată Poveștilor de budoir în care cititoarele pot să trimită propriile lor povești de amor, sub protecția anonimatului. Și subiectele mai delicate feminine sunt tratate pe acest blog, cum ar fi menstruația, mărimea și forma sânilor sau problemele din dormitor.

blog feminitateAcesta nu este un blog cu rețete-minune pentru cure de slăbire sau cu sfaturi practice pentru gospodine. Nu e un blog în care să primești 7 pași prin care să îl recucerești, nu vei găsi sfaturi pentru un machiaj la modă și nici nu vei afla cum să te schimbi ca să semeni cu anorexicele photoshopate de pe copertele revistelor.

Aceasta e un blog din care poți învăța să te transformi în profunzime, să îți descoperi autenticitatea, să îți regăsești atât frumusețea interioară cât și cea exterioară, să înveți să te iubești pe tine și să iubești în general femeile, să fii echilibrată, sănătoasă și senzuală.

Dar dacă ești bărbat, ți se adresează acest blog? Nu în mod direct, dar dacă iubești femeia, sau vrei să o înțelegi mai bine, îți garantez că ai multe de învățat de aici. Poți afla cum gândește femeia de lângă tine, ce nevoi are, și cum poți să îi răspunzi mai bine pentru a crea o conexiune reală.

O admir pe Camelia pentru curajul de a se dezvălui până în profunzime, de a-și pune pe hârtie vulnerabilitățile și de a le face publice. Recomand să urmăriți atât blogul În căutarea feminității cât și pagina de Facebook pentru resursele suplimentare distribuite acolo.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.